YDINSODAN tulevat päivät eivät eroa menneistä Nooan päivistä. Kaiken kamaluuden odotuksessa ja keskellä ihmiset sopeutuvat elämään entisenlaista elämää. Perustetaan perheitä, ostetaan ja myydään, sijoitetaan ja suunnitellaan tulevaisuutta. Tuttu elämänmeno ilman Jumalaa tuntuu turvallisemmalta kuin pelastuksen arkkiin astuminen!

Ydinsota tulee, vaikkakaan ei ihan vielä juuri nyt. Palaset ja asetelmat ovat olemassa, tarvitaan vain niiden paikoilleen asettautuminen. Opin mielenkiintoisen yksityiskohdan Raamatun tekstin tutkimuksista: Ilmestyskirjan suuret räjähdykset kerrotaan sellaisilla sanoilla, jotka viittaavat totta tosiaan kuvaukseen nykyaikaisesta ydinräjähdyksestä. Johannekselle Patmoksessa näytettiin. Hän kertoi pilkasta välittämättä, mitä sai nähdä. Kutsu Arkkiin kuuluu tänäkin päivänä. Vain aniharva uskaltaa astua laivaan!

Monissa evankelioivissa järjestöissä on herätty uudelleen ilosanoman viemiseen ihmisille. Uskokaa nyt hyvät ihmiset ja pelastautukaa vielä, kun voitte. Munakellon kanssa ihmiset yrittävät tiivistää sanottavaansa kiireisille ihmisille, joita ei voisi vähempää kiinnostaa. Ihan sama! Laiska täältä latelee arviointeja. Totta on kuitenkin niin, että Jumalan Sana ei tavoita ihmistä sen jakamisen tehokkuudesta käsin. Se, että Jumala kohtaa ihmisen, on Hänen tekonsa alusta loppuun. Jumala valmistelee pelastukseen astumisen ja siinä pysymisen! Siksi ajattelen näin: Oma Jumalan kanssa viettämäni aika on tehokkaampaa kuin munakellon käyttö. Kun Jumala saa ihmeet aikaan minussa, kohtaavat ihmiset Jumalan omalla ajallaan ja tavallaan rakkaudesta ja välittämisestä käsin. Jumala kohtaa aina persoonallisesti kiireettä ja mitä erilaisempien asioiden kautta. Yksi jää Jumalakuulolle hymyn takia, toinen istahtaa muutoksesta täysin tietämättömänä kahville, toinen tahtoo purkaa pelkolastiaan ja sairauden hätäänsä. Jumala on elämässä läsnä ja mukana sen kaikissa käänteissä. Ja Jumala tietää, missä kenenkin on tarkoitus kohdata Hänet! Suurin osa ei tahdo eikä halua, vaikka munakelloillamme tiivistäisimme sanottavamme muutamaan ohikiitävään minuuttiin.

Minun Herrani, minun Vapahtajani! Vain Jeesus voi pelastaa tästä hädästä ja vihollisista viimeisimmästä: kuolemasta ja kadotuksesta. Jeesus pelastaa kaikista vihollisista, jopa omasta itsestämme. Toiset luottavat hevosiin, toiset vaunuihin. Herra Jeesus elää! Kiitetty olkoon minun Kallioni ja ylistetty minun pelastukseni Jumala!

Jaa tämä sivu