BAD BOYS, BAD BOYS... Näin siinä kävi. Sain puhelun soljuvalla englannin kielellä. Edustivat Mickrosoftia kansainvälisellä tasolla. Koneeni kuulema tökkii niin, että se herjaa jo mickrosoftillisia perusteita pääkallojen paikalla! Tahtoivat tehdä uusia asetuksia koneelleni, että ongelma saataisiin hoidetuksi. Olivat muuten erehdyttävän ammattitaitoisia ja ylen uskottavia! Hälytyskellot soivat kuitenkin. Miten nyt yhden kylätantan kone voisi mullistaa koko tietokonemaailman uskottavuuden! Siispä ystävällisesti ilmoitin, että välillemme ei ole muodostunut luottamuksellista suhdetta... enkä siis todellakaan antaisi minkäänlaista mahdollisuutta kaapata koneeni sisältämiä tietoja. Sitä vastoin ehdotin muuta. Kun nyt olette kuitenkin ottaneet minuun yhteyttä, saisinko laulaa teille. Vastausta odottamatta kajahdutin, että bad boys, bad boys … pahat pojat, pahat pojat, mitäs teette, jos tulen vähän jututtamaan teitä … Soitot loppuivat. Nyt odotan hampaat kalisten, milloin joku maksettu taputtelija ilmestyy kirkonkylän kodin oven taakse muutakin kuin toisintaesityksen pyytäminen mielessä. Nyt on jonkinlainen mummomafia- ja ukkiuhoilijabuumi menossa. Heikki sai sähköpostiin uhkauksen: ellet maksa 1450 euron arvosta bitcoineja oheiselle tilille, paljastamme salaiset tietokoneharrastuksesi koko maailmalle seksistä uhkapeleihin. Nauruksi meni: ketä kiinnostaa verottajan tai kelan kanssa käydyt keskustelut … antaa mennä vain pojat!

Voi aikoja, voi poikia! Ensimmäisessä kesätyöpaikassa Relanderinkadun leipomossa, viisitoistavuotiaana joutui jo silloin kohtaamaan pahoja poikia! Hampaaton Simo ajoi takaa kesäharjoittelijaa ja sai kun saikin tyttösen kiinni nostaakseen hänet kolmen metrin korkeuteen jauhosäkkien päälle istumaan. Suu maireassa hymysssä katsoi hämähäkki verkossa sätkyttelevää saalistaan. Tyttö ei pääsisi säkkitorniltaan muuten kuin mäkeä laskemalla – ja silloin rullautuisi leipomomekko paljastaen kintut, ja maiken muun. Paistajapojat ottivat osansa. Wienermunkkien mitta isosta pötköstä on tarkkaan määritelty. Monessa mielessä munkin anatomia on samankaltainen miehen anatomian kanssa. Kurkistitko isäpuolen peiton alle aamulla lähtiessäsi, että pysyi mitta mielessä? Silloin tuli tyttösenkin mitta täyteen. Tottahan toki katsoin. Annoin veitsen laulaa ja työntää tulemaan kahden sentin mittaista palaa kuin vimmalla. Oli siinä leipurimestarille selittämistä, mutta olivatpa pojatkin hiljaa.

Läpi elämän, läpi elämän! Kansakoulussa huudettiin, että katsokaa, Tuijalla on tissit. Vähän vanhempana kesäsaunan kuulumiset olivat yhtä epämiellyttävää kuultavaa. Siskonpoika juoksi saunasta puhtoisena toisille toimittamaaan, että meidän äidillä on pitkät tissit ja Tuijalla on niin kuin pojilla! No, aika parantaa haavat, mutta peräkkäin juoksu ei näytä taantuvan. Katso video, ellet usko. Aihe vaihtuu, juoksu jää ...

Jaa tämä sivu