Minulle annettiin uninäky 29.11.2021.

Näyssä hallava hevonen nousi ruokapöydällemme. Hevosella oli kengät ja  niissä hokit. Hevonen painoi oikeanpuoleisella  etujalallaan oikean käden selkääni, joka lepäsi pöydällä. Pyysin, että hevonen ei siirtäisi painoaan etujalalleen ja murskaisi kättäni. Sitten hevonen poistui pöydältä. Käsi jäi vahingoittumattomaksi. Pöytään tuli vain pieniä naarmuja.

Tulkintaa:

Hallava hevonen on ilmestyskirjan kuudennessa luvussa ilmoitettu viimeinen tuhoa tuova hevonen. Sen selässä istuu Kuolema ja Tuonela seuraa sen mukana. Näiden valtaan on annettu neljäsosa maata. Niillä on valta tappaa miekalla ja nälällä ja rutolla ja maan petojen kautta. Hevonen nousee ruokapöydälle: keskeisiin asioihin arjessamme eikä varmaankaan vähiten ruokaan. Hevosella oli hokit kengissään: hokkeja käytetään useimmiten talvella liukastumisen estämiseksi. Oikea käsi symboloi varmaankin kaikkea  toimintaa ja toimeliaisuutta. Lohduttavaa oli siis se. että hevonen ei puuttunut siihen puoleen elämässä. Myös pöytä jäi lähes ehjäksi. Selviämmekö siis säikähdyksellä?

Vaara uhkaa kuitenkin! On kiirehdittävä Herran turvaan ja pyydettävä viisautta ja valppautta toimia oikein. Ja iloitaan siitä, että Herra on lohduttanut meitä pikaisella takaisin tulemisellaan! Tule herra Jeesus!

Jaa tämä sivu