VALOSYDÄMET! Valossa näkee paremmin kuin pimeässä. Jos omistaa valosydämen, pärjää kaikissa eteen tulevissa tilanteissa. Valosydämelle ei tule edes energiakriisiä! Olen jo useana päivänä laulanut:”Jeesus valo sydämeni, armon kirkas aurinko. Onneni ja autuuteni, avukseni tule jo! Jeesus asu minussa, pysyä suo Sinussa!”

Jeesus opetti lukemaan ajan merkkejä ja katsomaan tulevaisuuteen ja tuleviin. Kehityskuluista kertoivat kukkaan tai lehteen puhkeavat oksat. Kun katselette niitä, tiedätte, että kevät on tulossa. Samalla tavalla, kun näette niitä ja näitä, tiedätte, että … Tämä pätee maailman politiikassa ja omassa elämässä. Tarkoitan, että jos elää muista piittaamatta, elämä tuo eteen yksinäisyyden. Jos ottaa luvatta, saa poliisit ja syyttäjän peräänsä. Jos ja jos, kun ja kun. Kaikilla tekemisillämme on seuraukset ja tulevaisuuden voi ennakoida tutkimalla niitä. Ellei tutki ja porskuttaa vain, voi saada kutsumattomia yllätyksiä, eikä aina ihan mukavia.

Mediallakin on merkkinsä ja merkillisyytensä. Asioita tarjoillaan meille kuin totuttamalla, ei suoraan päin lanseeraamalla. Nyt on siis siirrytty siihen aikaan, että kerrotaan sotia kokeneiden peloista tulevaisuuden suhteen ja sotilasasiantuntioiden arveluja, miten ja mistä ja millä tavalla Venäjä voisi hyökätä Suomeen. Kehotetaan olemaan pelkäämättä, mutta todetaan asiallisen kuivasti, että katsokaa Ukrainaa ja ottakaa opit omiksenne. Vaikka kuulkaa, ei se mitään, Suomen puolustusta kadehditaan monissa maissa. Täältä pesee! Millaisen oksan sinä arvelet puhkeavan kukkaan tai viheriöivän lähitulevaisuudessa?

Pyydä saada olla ympäristösi valosydän! Kuuntele Puolustajan, Pyhän Hengen hiljaista ääntä ja neuvoa. Taivaskanavilla ei ole katkoja eikä lähetyshäiriöitä eikä radiohiljaisuutta. Valosydämet loistavat, että jokainen voisi nähdä ja ymmärtää, että apu meille tulee Herralta, joka on tehnyt taivaan ja maan! Turvakalliolla voi seistä tukevasti, kun maailman purret ja veneet keikkuvat!

Jaa tämä sivu