TERVEISIÄ TAIVAASTA

Tälle sivulle päivitän Taivaan tervehdyksiä, jotka on tarkoitettu yleiseen tietoon meille kaikille. PERUSTUS ON TÄMÄ: Minä uskon Isään, Kaikkivaltiaaseen Jumalaa, taivaan ja maaan Herraan. Minä turvaan Pelastajaani, Poikaan Jeesukseen Kristukseen. Ja minä elän ja toimin Puolustajani ja Neuvonantajani Pyhän Hengen, Jumalan Hengen kanssa.

Raamattu on ehdoton auktoriteetti! Jokainen tervehdys on alistettava Sanan ja lukijan rukousten arvioinnin alaiseksi. Raamatussa tälläista toimintaa kutsutaan profetoimiseksi tai tiedon sanojen saamiseksi. Näissä armollisissa asioissa liikumme pyhällä maalla. Olkoon niin kuin palavan pensaan edessä: Jumala puhuu ja me riisumme kengät jalastamme!

KORONA-AIKAA 2021

Herra vastasi rukoukseeni näillä sanoilla: Pyydä, että Minä kutsun koronan pois! Ryhdytään siis pyytämään.

Uninäky vastauksena huoleen koronarokotusten turvallisuudesta: Minulle näytettiin ihmisiä, jotka ottivat rokotteen. He, tai osa heistä muuttuivat jollakin tapaa kankeiksi. Liikkuminen oli vaivalloista. Osa halvautuikin! Hädissäni pyysin Herralta lisäselvennystä. Hän vastasi sanoilla: kiirehtivän askel astuu harhaan. Ymmärsin, että on odotettava ja katsottava, mitä jatkossa tapahtuu.

Jaa tämä sivu