Elämä se vaan keikkuu eteen päin pelon ja toivon pelilautaa! Hei keikkumarallaa, hei! Jos tälle pelille keksisi nimen sanojen alkukirjaimista, tulisi siitä helpostikin PETO. Aika myyvä, vai mitä? Pelon pesillä on helvetti ja toivon tie päättyy taivaaseen. Vaan siinäpä se. Helvetin voi toiselle tarjoilla kuka hyvänsä kuinka pienillä ansioilla tahansa. Toivon päätepiste on Taivas. Hankalaksi matkan sinne tekee se tosiasia, että vain Jumala voi tarjota totisen Taivaan. Matkan varrella toivosta voi monikin liirumlaaruttaa, mutta köykäiseksi jäävät seireenien sävelet. Jumala oikeasti voi, ja ihminenkin, jos on Jumalan oma!

Ympäri käydään ja yhteen tullaan. Ihminen aloittaa elämän Jumalan varassa ja laulaa lapsen lailla, että Jumalan kämmenellä ei pelkää ihminen. Kasvun vuodet karkoittavat monet lapsenuskostaan kokeilemaan maailman viisautta ja omia voimia. Kun sitten on viimeiseen asti taistellut, hoksaa jossakin vaiheessa palata juurilleen Kaikkivaltiaan kotiin. He, jotka eivät hoksaa missään vaiheessa ovat myyneet sielunsa saatanalle ja kulkevat omaa maailman voittokulkuaan täysin tietämättäminä, että heitä on vedetty höplästä. Helvetin hehkuissa on myöhäistä huudella palokuntaa. Pelastajista on puutetta! Tämän kotifilosofian myötä totean vain yksinkertaisesti, että en luota mihinkään muuhun kuin Kaikkivaltiaaseen Jumalaan ja Hänen sieluuni asettamaan omaantuntoon. Jos ette usko minua, uskokaa edes maailman kunnioittamia suuria ajattelijoita ja kirjailijoita. He ovat yksiselitteisesti todenneet, että alttius rikoksiin ja kaikkeen pahaan syntyy siitä, että ihminen on unohtanut Jumalan. Ja piilossa sitä yrittää pitää tämänhetkinenkin maailma: saa puhua moraalia ja etiikkaa, mutta Jumala- sana on kielletty. Eikö tämän pitäisi pysäyttää miettimään, miksi?

Hämmennyin vasta esitetyn dokumentin: päivä keskitysleirissä, esille ottamasta asiasta. Dokumentti käsitteli saksalaismiestä, joka oli määrätty keskitysleirin valokuvaajaksi. Mies kuvasi ja kirjasi saatanallisen systeemin jokaisen vaiheen esimiehille kauniisiin kansiin sidottuina. Käsittääkseni hänen aseensa oli kamera, ei pistooli, konetuliase eikä piiska. Valokuvia, tarkkoja valokuvia ihmisen huippuunsa ohjelmoidusta kärsimyksen tiestä. Kun sitten sodan jälkeen etsittiin syyllisiä ja rangaistavia – sai tämänkin natsisaksan lukuun työskennellyt mies vuosien vankeusrangaistuksen pelkäästään siitä, että hän osallisti itsensä hirmukoneiston käytettäväksi. Puolustukseksi ei riittänyt, että oli pakko, jos mieli elää perheensä kanssa. Kapinallinen olisi helposti itsekin joutunut ammuttavaksi, tuskin sentään saksalaisena upseerina kaasutettavaksi. Parempi oman peiton alla kuin ruumiskasan alla.

Miksi tämmöisiä? Ajattelinpahan vain, tulemmeko itse kyseenalaistaneeksi meiltä vaadittavaa käytöstä ja tottelemista. Historia osoittaa, että ei kelpaa, jos vain sanoo tehneensä sen, mitä käskettiin. Lopulta ihmiseltä kuitenkin vaaditaan sitä, että hän kuuntelee omaatuntoaan ja kieltäytyy pahaksi kokemastaan asiasta silläkin uhalla, että itse joutuu uhriksi. Ei ole olemassa sellaista elämää, että mennä mukittaa ajattelematta muiden mukana. Jossakin vaiheessä joutuu tilille, vaikka samaan syyllistyneitä olisi vaikka kuinka paljon.

Ei kai kukaan enää väitä, että maailma ympärillämme ei olisi demonisoitunut! Keskenkasvuiset lapset tappavat toisiaan ja me hoidamme heitä kertomalla satuja ja tarinoita zompeista ja moottorisahamurhaajista. Kerron kaikille, jotka haluavat tietää ja kuulla, että silloin kun pahan valta saa tällaiset mittasuhteet, eivät enää pysty auttamaan terapeutit. Kysymys on iankaikkisten sielujen pelastustaistelusta . Vain Jeesus ja Hänen Verensä voi vastustaa pahintakin demonia ja itseään kuolemaa. Jos olet hädässä tai kuolemanvaarassa, huuda avuksi Jeesusta – ja ihmeitä tapahtuu. Oikeita ihmeitä! Jeesus nimi on ainoa asia, jota demonit eivät voi kestää. Lue itse Raamatusta tai usko kokeneiden kertomuksia. Raateleva koira juoksee Jeesus nimen kuullessaan karkuun häntä koipien välissä uikuttaen, huumeveikko pysäyttää potkaisevan jalkansa ja nyrkkinsä ja ajateltu uhri pelastuu. Kiitos Jeesus!

Aluevaalit ovat vasta ohi ja jo niidenkin aikana puhutaan tulevista vaaleista. Yhdestä olen varma. Tulevissa vaaleissa voittaa puolue, joka puolustaa ihmisen itsemääräämisoikeutta ja koskemattomuutta kaikissa tilanteissa. Voittopuolue vaalii ihmisen vapautta ihmisyyden ja perustuslain puitteissa. Se ei hyväksy toimeenpantavan pakktoimenpiteitä, ei terveys eikä talous vaikuttimena!

Jaa tämä sivu