434

18.03.2024

KARKKIPÄIVÄ

Tuoreeks ja terveeks -virpojat ovat kohta pajunkissoineen ovien takana. Onhan namut varattuina! Kyllä karkkipäivä on nykyään ihan erilainen kuin ennen. Suloinen lapsuusmuisto kylvystä ja silloisesta namuhetkestä nousee mieleen. Istuin yhden huoneen ja keittokomeron huoneistomme lattialla valtavassa emalivadissa. Se oli keltainen ja siinä oli käytön tuomia mustia kolhulaikkuja koristeena. Vatiin laitettiin lämmintä vettä, ja niin lauantai-illan kylpyvesi oli laskettu. Ja se herkku sitten! Äiti vatkasi pari kananmunaa sokerin kanssa vaahdoksi niin kuin kääretorttua tehtäessä. Sitä sitten lusikoin kulhosta naama messingillä. Makea muisto!


Kun meistä ihmisistä tehdään arvioita, ei pitäisi katsoa pelkäästään työminään tai ystävien kesken minään. Työtoveri-ihminen saattaa yllättää. Jos todella haluat tietää, millainen ihminen ihan oikeasti on, on aloitettava kotiminästä. Se paljastaa kaikkein eniten. Kotiminän ei tarvitse päteä eikä saada suosiota uraputkesta puhumattakaan. Kotiminä paljastaa ihmisen sisimmän kaikkine raadollisuuksineen, mutta myös sen parhaan ja kiitosta ansaitsevan. Kotiminällä ei ole titteliä eikä asemaa, on vain perin oma persoonallisuus, josta työminäkin ottaa ensiaskeleensa. Mistähän tämäkin nyt tuli mieleeni!


Tarkoitukseni oli kirjoittaa maailmankaikkeuden koostumuksesta. Tämä sisältöluettelo sai hymynkareen suupieliini. Maailmankaikkeus koostuu siis normaaliaineesta, pimeästä aineesta ja lopulta pimeästä energiasta. Mitähän tämä tarkoittaa maapallon tilasta katsottuna. Avaruudesta on kuulema löytynyt alkoholia, metaania ja muurahaishappoa. Niitä on kai sitten pidettävä normaaliaineina, koskapa mekin olemme tuttuja niiden kanssa. Alkoholi on tosi pitkä kertomus. Metaania tuotamme siinä missä lehmätkin ja moni muu. Muurahaishappoa laitetaan säilörehusta lääkesysteemeihin.


Musta on pimeää, koska se ei lähetä valoa. Mustat vaatteet, pimeä yö, auringon pimennys, suljetut silmät … Elämme mustassa, johon pienikin valo heijastaa helpotusta. Saisipa elämän pimeä aine kohdata Elämän Valon jokaisen kohdalla!


Entäs sitten pimeä energia! Se on okkultismia, ajattelen. Meitä on kielletty tavoittelemasta magiaa ja muuta sen kaltaista menoa. Sitä on jo niin paljon ja niin realistisesti, että meissä oleva valon energia on tarkoitettu pimeää energiaa vastustamaan. Pimeällä ja valolla ei ole mitään tekemistä toistensa kanssa muuta kuin ikiaikojen kina siitä, kumpi vie voiton. Haluan olla valossa ja valon puolella!


Tulipas otettua osaa tieteelliseen keskusteluun ja ajatusten vaihtoon. Jokainen voi ajatella syntyjä syviä. Konsta Pylkkänen sinisine ajatuksineen on esimerkkimme. Vieläkin on niin paljon löydettävää ja löydettävissä. Kun tieto lisääntyy, ihminen ylpistyy ja luulee käsittävänsä kaiken. Ei siinä niin käy. Mitä enemmän löydämme sitä suuremmaksi kasvavat uudet salat. Me emme voi täällä käsittää Jumalan luoman suuruutta sen kaikissa tarkoituksissa. Me saamme maistiaisia vain ennen suurta kohtaamista!