Ensimmäisenä pääsiäisenä käytiin maailmanhistorian kuuluisin ja merkityksellisin kaksintaistelu! Siksi tämä taistelu merkitsee myös kristikansan tärkeintä juhlaa. Elämä ja kuolema kävivät kaksinkamppailun. Elämä voitti!

Viimeisenä ihmisen vihollisista kukistettiin kuolema. Voittaja on Jeesus Kristus! Turistiopas totesi Jeesuksen kalliohaudalla, että tämä kalliohauta tässä on ainut paikka, josta sanotaan, että Jeesus ei ole täällä. Totisesti! Jeesus on kaikkialla muualla. Hän elää!

Kun elämässä pyyhkii hyvin, se ei tarkoita sitä, että kaksintaistelu olisi käyty ihmisen henkilökohtaisella tasolla voitoksi. Ulkoinen glamour, menestyminen, huippu-ura ja ystävät eivät merkitse voittoa – maailmallista hyvinvointia vain. Tiedetään, että menestyjillä ja upporikkailla saattaa olla surkein mahdollinen elämä. Huipulla tuulee ja raha saattaa kerryttää enemmän hyödyntavoittelijoita kuin ystäviä yksinäiseksi käyvään elämänpiiriin.

Kaikki tietävät, millaista elämä on ilman Jeesusta. Liian moni tyytyy siihen ja kuvittelemansa kohtalon hoiviin. Avain todellisuuteen on nähdä näkyväisten kanssa myös näkymättömät. Meistä, meidän ikuisista sieluistamme kamppaillaan. Kuolema kiirehtii kaikin houkutuksin ja asein saamaan kiinni heikkouksistamme ja sitten koko elämästä. Jeesus tarjoaa ilmaista ja armollista lahjaa Vereensä vedoten: tulkaa ja ottakaa rahatta elämä tässä ja nyt aina iankaikkisuuteen asti. Minä olen elämä ja yltäkylläisyys!

Jeesus tyhjensi haudan! Kuolema yrittää täyttää sitä. Sodassa ja rakkaudessa sanotaan olevan tarve ottaa oma puolensa. Elämä vallatkoon minut täysin! Kiitos elämästä – Jeesus!

Jaa tämä sivu