31.08.2023

PALIKKASAVOTTA

Jokainen lapsiperhe tietää, miten imakasti harhautunut palikka tirskahtaa jalkapohjaan. Nyt en kuitenkaan esittele palikoiden keräysniksejä – vaan ihan kokonaan jotakin muuta. Aloitan tällä, että ei jäisi kirjoitusinnon jalkoihin ja unohtuisi kokonaan. Kysymys on puhetta sarjasta ”vanhuksenne unia uneksuvat”. Katselin viime yönä kirkasta ja tyyntä vedenselkää täydessä auringonpaisteessa. Kaksi miestä istuskeli jollakin ilmalla täytettävällä ja nautti olostaan lomailun ja hengähdyshetken merkeissä. Yhtä äkki taivaalle ilmestyi vihollisen lentokoneita. Miehille tuli valtava kiire lähteä hakemaan varusteita ja rientää kokoontumispaikalle. Sitten katselin meitä – suomalaisia ja Suomea ihmishahmossa kuin kirurgin leikkauspöydällä. Lääkärivihollinen otti valtavan veitsen ja ryhtyi vahingoittamaan puolustuskyvytöntä ”potilasta”. Kuin tyhjästä ilmassa lensi puolustamaan kiirehtivä drooni. Aina, kun vihollinen kohotti veitsen ja yritti tehdä tuhoaan, drooni tuli ja silppusi veistä pieniksi palasiksi. Tämä toistui muutaman kerran. Mitä ajattelen tästä? Jos unella on mitää profeetallista sanomaa, se lienee tämä. Olkaa valveilla ja valppaina! Muistakaa, että teillä on oikeus ja mahdollisuus yliluonnolliseen apuun taivaan avaruuksista! Kaikki tämä, että emme tulisi yllätetyiksi ja, että puolustuskyvyttöminäkin tai pahasti alakynnessä pyytäisimme turvaa ja suojelusta Jumalalta.


On niin paljon epäjärjestystä ja ei toivottua. Britit alkavat jo nyt koko talven mittaisen palelemisen. Olen asunut Lontoossa ja tiedän, miten kylmää ja kosteaa voi olla. Heitä on nyt tässä vaiheessa pyydetty välttämään kotien lämmittämistä ainakin ilta-aikaan energiankulutuksen takia. Suomessa heittomotti halkoja maksaa jo pahimmillaan satakin euroa! Kalisuttaa hampaita ajatellakin tuota kylmää kyytiä, joka mahdollisesti on tulossa. Ja meillä valtio tulee pian lämmityksen säännöstelyssä laitattamaan koteihin – niihin vihreisiin – nappulat, joilla kauko-ohjatusti voi katkaista kulutuksen ihan milloin vain.


Kuulopuheita ja satunnaislöydöksiä. Floridassa ja sen ympärillä ainakin yhdeksällä eri alueella kielletään koronarokotteet. Globalistit vaativat, että rokottamattomat on eristettävä yhteiskunnassa.

Kuka sanoo, mikä on oikea ja sopiva palikka mihinkin rakenteilla olevaan asiaan?Vai annetaanko ihmisten vain kahmia tai työntää syrjään mieluiten ajatuksia uhraamatta vaihtoehtoja, joista ei saa selvää, mikä on oikein ja turvallista ja, mikä vaarallista. Jokaiselle soisin palikan, joka auttaa kestämään epävarmuutta ja stressiä.


No, Ransa kieltää pitkät abaya-mekot kouluissa. Meillä Suomessa pitäisi ainakin talvisaikaan kieltää napapuserot ja lähes kokonaan reikiintyneet housut, joissa polvet ovat pakkasella kylmälle

alttiina. Täällä lapset eivät enää oikein tiedä, mitä talvikengillä tarkoitetaan. Lenkkarit paljaissa jaloissa ja nilkat hangen puuduttamina! Ja kansanterveys maksaa vuosien saatossa ... paitsi, jos ilmastonmuutos ottaa tämänkin huomioon ja pudottaa pahimmat pakkaslukemat.


Tästä lausun vain lyhyesti, koska vasta kirjoitin pitkästi. Likainen työntekijä sai potkut ja työnantaja maksoi isot korvaukset. Ennen potkuja pitää muistaa varoittaa ja mieluiten antaa puhdas työasu ja aika työpaikan suihkussa käymiseen. Jos kohta energia meilläkin lämpimän veden puitteissa on kortilla, soisin ainakin elintarviketyöntekijöille palkan lisänä välillä vaikka uimahallin saunan. Voi käydä tietysti niinkin, että kohta haiskahdamme kaikki ja sieraimet menettävät varoitussignaalin antamisen taidon.


Jos uutisiin on uskominen, ilmaston lämpeneminen polttaa metsää kuin heinää vaan. Sivulauseissa mainitaan, että saattaahan ja onhan mahdollista, mutta ei puhuta julkisesti, että tuhopoltoilla olisi asian kanssa jotakin tekemistä. Tärkeintä on saada ilmasto-ongelmaan pönkitystä, että agendaa voi ylipäätään jatkaa.


Mihinkäs minä jäinkään? Tämä rakennus ei valmistu millään. Lisää parhaita palikoita!