12.04.2023

TARVITAAN TURVAPAIKKA!

Onko tämä maailma osallistunut tiktok-haasteeseen inhottavimman likaämpärin kaatamisessa ihmiskunnnan niskaan. Onpa hyvinkin. Pääsiäisen jälkeinen arki ja lehtiotsikot kaikessa kauheudessaan ovat saaneet voimaan pahoin. Dalai-lama pyytää poikalasta imemään kieltään, isä puree lapsensa posket mustelmille. Hyvä Jumala, auta maailman lapsia!


Lapsista on tullut välitöntä ja välillistä kauppatavaraa. Aikuisten sairaat mielet kehittelevät uusia ja karmeampia tapoja tyydyttää omaa perversiuttaan. Kun nyt tähän asti on riittänyt, että myöhäislähetyksessä valitaan kumppania alasti tv-ruudun välityksellä – uusin villitys on naked education: alaston koulutus, joka on suunnattu lapsille. Ohjelmassa aikuiset riisuutuvat 14-16 vuotiaitten lasten edessä ilkosilleen, jotta nuoriso oppisi kehopositiivisuutta. Sairasta, sanon minä.

Kyllä siinä kylvetään kauhukuvia, kun äidin röllyt ja isän pallot esittäytyvät kaikessa komeudessaan. Pojanpakanat ovat kautta vuosikymmenten osanneet ihan itse olla kytiksellä, kun naiset ovat saunassa. Siinä on tuoretta hilpeyttä, kun vasta rintaruokinnasta vieroitetut tarkastelevat eväitään uudesta perspektiivistä. Mutta että pitäisi oikein pysähtyä katselemaan, kun esitellään. Minun nuoruudessani vilauttelijat kiikutettiin poliisilaitokselle tai vanhemmat sanoivat, että taas se naapurin setä, älä kulje sitä tietä, sairas raukka … Ei kuljettu ja silmät pantiin kiinni, jos teki yllätyshyökkäyksen uudesta puskasta silläkin ehdolla, että mentiin polkupyörällä alamäkeä kovaa vauhtia.


Voihan tähän löyttää huumorinkukankin. Suomalaiset ovat koko historiansa ajan harrastaneet naked educationia saunakulttuurillaan. Koko perhe on kylpenyt yhtä aikaa – eikä siinä ole ollut sen kummempaa. Eivätpäs ole ison maailman ihmiset hoksanneet tätä tosiasiaa. Olisivat voineet kysäistä, että miten kehopositiivisia suomalaiset ovatkaan. No siihen pitäisi kyllä vastata, että tukehdumme komplekseihin omasta ulkonäöstämme. Alastomuuskoulutus ei siis ainakaan ole tehnyt tehtäväänsä, päin vastoin! Vaiko onko niin, että kun ei hoksattu, että tässä koulutetaan, ei huomattu ottaa vastaan koulutuksen hyviä hedelmiä. Olen ihastunut tähän vitsiin. Piispa oli miesten saunassa. Kun palattiin uimasta, saartoivat toimittajat laiturin. Muut levittivät kämmenensä alapään suojaksi. Piispa piilotti huolellisesti kasvonsa. Miten sinä sillä tavalla. No kuule, kun minut tunnetaan pääasiallisesti kasvoista!


Lopun ajoista kerrotaan, että syvyyden kuiluissa piiloilevien pahojen henkien on mahdollista päästä vähäksi aikaa vapauteen. Syvyys sylkee meille sellaisen demonisen saasteen ja väkivallan aallon, että kauhistumme ellemme kuulu samaan sakkiin. Lapsemme tarvitsevat taivaallisen suojan ja turvapaikan kaiken tämän keskellä. Tarvitsevat myös aikuiset, sillä mieli ei oikein jaksa katsella ja kestää tätä kaikkea. Tässä maailmassa ei ole muuta turvaa kuin ikiaikojen Isä Jumala. Siunataan lapsemme ja omaisemme Hänen hoiviinsa Jeesuksen nimessä ja Veressä. Kysymys ei ole kristittyjen hokemasta, vaan siitä tosiasiasta, että Jeesuksen Veri on ainut asia, jota demonit ja lopulta kuolemakin kavahtavat.