22.08.2023

SIIVET

Harmi, että lopettivat sen verbaali-ilotulituksen: Pitääkö olla huolissaan- ohjelman. Nyt minulla olisi hyvä huolenaihe sinne lähetettäväksi. En ajatellut kysyä, että pitääkö olla huolissaan, jos uskoo, että Red Bull antaa siivet. En toki. Ymmärrän vielä faktan ja fiktion eron ainakin melkein. Mutta tämän asian äkkäämisessä nousin ajatuksen siiville ihan itsestään. Arkemme on täynnä stereotypioita, joille meillä ei ole aikomustakaan tehdä yhtikäs mitään! Huomio on tässä. Kun Heikki imuroi, huikkaan aina hänelle, että kiitos. Kun minä imuroin, Heikki ei koskaan huikkaa kiitosta. Toinen siis ylittää itsensä iloa tuottamalla epämukavuusalueella, toinen on asenteita ja ajatuksia myöten sidottu itsestäänselvyyteen: tietysti vaimo imuroi, kukas muu. Pitääkö siis olla huolissaan. Kyllä pitää, koska tavat ja tottumukset ovat toinen luonne. Nuoriso oppii asiat oman varomattomuutemme takia. Olenkin päättänyt huikata Heikille, että tulipa minulle hyvä mieli. Kiitä en!


En ole koskaan ollut feministi enkä kai sellaiseksi enää ehdi tullaakaan. Naisasianainen olen sillä tasolla, että olen halukkaasti oppinut ottamaan toisten hankkimat rusinat pullasta. Kiitos kanssasisaret. Kyllä äänioikeus on poikaa! Ja sama palkka samasta työstä puhumattakaan nyt siitä, että naisellakin on itsemääräämisoikeus rahoja ja taloutta myöten. Eikä minua ole kukaan voinut lapsiavioida eikä mitenkään muutenkaan vandalisoida. Kotimaa on pitänyt huolen tyttölapsenkin perusoikeuksista. Kiitos kotimaa!


Seuraava kommentti on vaivatuille kanssasisarille ja miksipä ei veljillekin. Kyllä kauppaketjut ovat pitäneet tasa-arvoa yllä kiitettävällä tavalla. Kysymys on köyhistä ja rikkaammista ja heidän julkisuus-itsearvostuksestaan. Itsepalvelukassat! Iso kiitos niistä. Köyhäkin voi säilyttää kasvonsa. Ajatelkaa nyt, jos kassajonossa toisten puuskuttaessa kiirettä niskaan pitäisi maksaa pienetkin ostokset monelta kortilta! Hävettäisi tietysti. Itsepalvelukassalla homman voi hoitaa huomaamattomammin ja rykiä äänekkäästi silloin, kun korttia vaihdettaessa koneääni kolmannen kerran toivottaa saman asiakkaan tervetulleeksi. Saisivat apteekitkin keksiä köyhänapua asiakkaille. Miksi reseptilääkettä ei voi myydä pillereittäin. Kelakorvausta ei tietysti silloin voi antaa, mutta mitä siitä. Tärkeintä on, että asiakas saa pillerit seuraavaan rahan tuloon asti. Kyllä kansalaiset muistavat nappikaupan. Ei siitä tarvitsisi olla vaivalloinen matka pillerikauppaan.


Taivassiivet ilmestyivät tänä aamuna! Huokasin Herralle, että kaikkea muuta on, mutta salaattia, hunajamelonia ja kermapurkin tarvitsisin. Jos vielä Vichypullo päälle, niin olisi täydellistä. Kahdeksalla eurolla selvittäisiin! Rahatilanteen tarkastaminen on se ikävin puoli aamuhartauden harjoittamisessa. Mutta rukous kuultiin. Toisella kortilla oli 5.90 ja toisella 2.50. Kaikki saatiin ja bonusta päälle. Taivas antaa siivet!