YSTÄVÄLLISESTI VIHDIN SEURAKUNNAN TYÖNTEKIJÖILLE

Rakentavasti kohukonfirmaatiosta!  Täysin vieraana teille vihtiläisille tunnen tarvetta sanoa seuraavaa. En puutu opetuksen sisältöön enkä toteuttamistapaan. Kaikesta tästä te paimenina vastaatte loppujen lopuksi Isälle Jumalalle.

Erityisen huolestunut olen tästä. Haastoitte julkisesti koko Suomen kansan edessä saatanan kamppailuun. Sen arvovallalle ei sovi jättää näin julkista haastetta huomiotta: ha ha haa, saattepa nähdä, mitä pelon puolelta on tarjottavaa. Pitkän Jeesuksen seuraajan tien kulkijana tiedän kokemuksesta, että nuorilla ei ole eikä myös

suurimmalla osalla seurakuntalaisia tietoa saatanan todellisuudesta. Heille on myös liian pitkä läksy oppia rippikoulun aikana hengellisen sodankäynnin suojautumisesta. Ei riitä, että laulaa ”haluun olla pyhä henki”! Voimme olla synnistä sovitettuja Jumalan pyhiä, mutta emme milloinkaan Pyhä Henki.Jeesus kohteli vastustajaansa aina arvostavasti. Hän on Sana ja siksi riitti, että Hän sanoi ”kirjoitettu on”. Nuorten tieto ei riitä tähän, mutta on tietysti hyvä, että he rukoilevat. Lapsen rukous ei koskaan jää kuulematta! Pidättehän huolta tilaisuuteen osallistuneista ihmisistä ja itsestänne. Te tiedätte, että saatana ei kavahda mitään muuta kuin Jeesuksen Verta. Olemme turvassa vasta Jeesuksen Veren alla ja suojassa. Kerrottehan tämän heille.