HERRA TASAVALLAN PRESIDENTTI

Sauli Niinistö

Rohkenen lähestyä Teitä korona-aiheisella asialla. Koska asialle lienee hyväksi, esittelen ensin itseni.

Olen eläkkeellä oleva kotitalousopettaja Savon Pariisista, pienestä Joroisten kirkonkylästä. Olen myös vaimo, äiti ja mummo sekä oman äitini omaishoitaja.

Itsenäisyyspäivän puheessanne toivotatte kansalaisille Jumalan siunausta. Kiitos siitä! Nyt tarvitsemme Taivaan apua yhtä kipeästi kuin sotavuosina, jolloin päämiehemme kehotti kansaa rukoilemaan, että saisimme pitää oman maamme itsenäisenä. Taivas kuuli! Nyt käymme tuskallista koronasotaa.

Siunausta toivottavalle ihmiselle Raamattu on luettu kirja. Sen sivuilla opetetaan myös, että joskus Jumala lähettää meille tärkeitä viestejä: ”nuorukaisenne näkyjä näkevät ja vanhukset unia uneksuvat”. Itselleni kävi niin, että koronan takia rukoillessani Herra sanoi minulle unessa: ”PYYDÄ, ETTÄ MINÄ KUTSUN KORONAN POIS”. Tämä ohje ja pyyntö ei ole tarkoitettu vain minulle – vaan kaikille! Tahdommeko nöyrtyä pyytämään Jumalan apua asiassa, jolle emme näytä itse mahtavan yhtään mitään ihan niin kuin sotavuosina tehtiin.

Olen lähettänyt arkkipiispalle pyynnön, että voisiko hän koota kansalaiset yhteiseen rukoushetkeen koronan pois saamiseksi. Hänen henkilökohtainen avustajansa vastasi, että heillä ei ole tällaisia suunnitelmia näköpiirissä.

Olen nyt kertonut huoleni ja Taivaan antamat ohjeet Teille. Korkeampaan tahoon en enää voi ottaa yhteyttä.

Raamatun mukaan esivalta on Jumalan asettama. Olen varma, että rukoilette kansamme puolesta ja tulevallekin vuodelle toivotte ja pyydätte Jumalan siunausta.

Kunnioittaen ja koko presidentilliselle perheelle runsasta Jumalan huolenpitoa ja hyvyyttä toivottaen

Tuija Suistomaa

KIRJE on lähetetty Tasavallan Presidentille 28.11.2021

Jaa tämä sivu