26.09.2023

PAHOLAISEN PÄIVÄKÄSKY

Illalla vaivaannuin A-studiota katsellessani. Kokoomuksen edustaja vastasi AY-edustajalle tulevista hallituksen tekemisistä suomalaisen elämän suhteen. Kiinnitin huomiota siihen jäätävään päättäväisyyteen, joka Orpon hallituksen agendan kohdalla on toteutumassa. Työntekijät jäävät nopen osalle kaikissa tapauksissa. Työnantajat komppaavat. Hyvä tietysti sekin, hehän ne työpaikat tarjoavat. Mutta kova tulee olemaan pienen ihmisen osa. Kyllä siinä niin käy kuin bensapumpulla, että ottamisen ja antamisen erotus on sentti eikä yhtään enempää!


No sitten aamuinen sivistyssurffailun saalis oli Agenda 2030 YK:n yleiskokouksessa. Mihin meitä viedään? Mihin olemme täysin puolustuskyvyttöminä menossa? Paholainen on antanut päiväkäskynsä ja omat johtavat, hallitusvastuussa olevat poliitikot vakuuttavat, että Suomi kulkee globalismin agendojen kärjessä! Kuka meistä on halunnut saati sitten allekirjoittanut kyseisen agendan tavoitteet ja päämäärät. Moni ei tiedä niistä yhtään mitään! Pitäisi tietää ja tehdä jotakin!

Vielä vallitsee kauhun tasapaino, mutta lähellä on aika, jolloin sanotaan ja koetaan, että nyt on liian myöhäistä.


Globalismi tekee tasaista tietä antikristukselle ja sen alistavalle valvontayhteiskunnalle. Olemme nyt maistiaisvaiheesa. Kun pääruoka tarjoillaan, saattaa monelta mennä ruokahalu! Ihmetteletkö, että miten tähän on tultu. Orwellikin on kauhuissaan. Miten tällaiset asiat voivat ylipäätään edetä ihmiskunnassa, jossa hälytään tasa-arvosta ja kaikesta muusta? Arvaat varmaan, että Raamatulla on vastaus tähänkin kimuranttiin kysymykseen. 1 Joh. 2:22 kirjoitetaan, että jokainen, joka kieltää Isän Jumalan ja Pojan Jeesuksen – on antikristus. Odotamme sitä hetken hallitsevaa isoa, mutta antikristillinen henki vaikuttaa kaikessa jumalattomassa maailmassa. Tämän takia nämä kammottavat suunnitelmat voivat edetä ja tulla elettäväksemme. Ja koska on näin, Johannes jatkaa, että juuri tästä tiedämme, että on viimeinen aika.


Nyt on tosiaan viimeinen aika hankkiutua turvaan. Jumalan Isänsyli on avoinna toivottamassa tervetulleeksi. Et voi olla niin paha, että sinulta evättäisiin pääsy. Jumala jakaa kaikille tasapuolisesti TASA-ARMOA! Mutta sinun valintaasi ja pyyntöäsi kyllä edellytetään. Jumala ei hanki itselleen lapsia pakkolunastuksella niin kuin Agenda 2030 tekee: lapset eivät enää ole isän ja äidin vaan valtion omaisuutta. Tulevia kauhuja ei voi inhimillisesti katsoen paeta mihinkään. Kaikki on valvottua ja loput tekee aina yhtä kateellinen yhteisövalvonta: kenelläkään ei saa olla paremmin kuin minulla itselläni. Vain Kaikkivaltias Jumala voi tehdä sellaisia ihmeitä, että olemme turvassa ja pahan saavuttamattomissa – niin kauan, kunnes meitä tullaan noutamaan Isän kotiin Jeesuksen iloon ja juhlaan. Vuosien saatossa pahaa tarkastellessani olen oppinut huudahtamaan ja tarkoittamaan täyttä totta: Tule Herra Jeesus!