Haluan sanoa suorat sanat ja rukoilen, että ne eivät ole vääriä! Kun Loot kulki Sodoman ja Gomoran katuja, hänen sielunsa vaivaantui kaikesta pahasta, jota hänen ympärillään oli. Niin vaivaantuu omanikin ja huutaa Herran puoleen pelastusta ja turvasatamaa kaikille kuisatuille lähimmäisille. Paineita tulee siitäkin, että enkö kertoisi, enkö varoittaisi, jos vain voin auttaa kertomalla sen, minkä tiedän? Eikö arkisessa elämässäkin joudu vastuuseen, jos jättää kansalaisvelvollisuutensa tekemättä vain poistumalla vaikkapa turmapaikalta! Eikö siis iankaikkinen sielu ole kaiken huomion arvoinen varsinkin silloin, kun Jumala itse jättää meille valinnanmahdollisuuden pelastautua tai olla pelastautumatta. Herra on näyttänyt minulle välähdyksiä ihmisten epätoivosta bordelleissa, helvetin hehkuissakin. Jokainen meistä kaikissa mahdollisissa paikoissa kaipaa syvimmiltään puhtautta ja Jumalan läsnäoloa!

Jumalan Sana – siis Hän itse sanoo, että Hänen omansa otetaaan täältä pois pahuutta näkemästä! Kysymyksessä on tässä kohtaa Jeesuksen morsiusseurakunta, Hänen oma perheväkensä. Minkäänlainen sulhanen ei vie morsiantaan helvetillisiin oloihin ennen hääjuhlaa. Ei, vaan Sulhanen vie omansa suoraan suureen juhlaan, jossa juhlitaan ikuista liittoa. Tämän takia uskon, että Jeesuksen omat eivät jää tänne antikristilliseen kauhun aikaan. Ensin Kristuksessa kuolleet ja sitten heti perään elävät temmataan Taivaallisiin vastaan Ylkää. Viisaat neitsyet ovat tehneet oikeat valinnat ja rientävät Sulhastaan vastaan.

Niin! Uskovat puhuvat ylöstempauksesta! Tämä tempaus on lähtö tuuliin ja pilviin Jeesusta vastaan. Se ei ole siis lopullinen Jeesuksen näkyvä paluu maailmanaikojen lopulla antikristuksen kukistuttua! Ihan kaikki joutuvat Jumalan tuomioistuimen eteen. Tempauksessa Jeesuksen synneistä pesemät ihmiset kohtaavat ensin hääjuhlassa: he ovat ikuisesti yhtä! Tässä kohtaa Raamattu varoittaa, että tulee yhtäkkinen hetki, jolloin kaksi naista on keittiöaskareissa: toinen otetaan, toinen jätetää. Samalla tavalla kaksi nukkuu makeasti: toinen otetaan ja toinen jätetään. Toinen lähtee hääjuhlaan, toinen jää antikristuksen aikaan. Onneksi silloinkin vielä voi hakeutua Jeesuksen seuraan ja pelastukseen. Se on vain tuskien tie ja päättyy marttyyriuuteen. Nämä ihmiset ovat Ilmestyskirjan mukaan ne, jotka siitä suuresta ahdistuksesta tulevat ...

Maailmanloppua on ennustettu kautta aikojen. Lukemattomat ihmiset ovat oppineet nauramaan koko asialla: höpö höpö, hullujen haasteluja. Arvosteluun on aihetta, mutta se ei tee tyhjäksi Jumalan suunnitelmia. Raamattu on ollut kaiken aikaa oikeassa, sitä tulkitsevat ihmiset monin paikoin väärässä, koska kaikki profeetalliset ennustukset eivät ole vielä olleet valmiina. Surullista sekin, että kansankirkkomme opetus ei sisällä ylöstempausta. Miten siis ihmiset voisivat tietää siitä? Samoin kirkkomme yleisesti opettaa, että kaste pelastaa ja vie taivaaseen. Sellaista opetusta ei Raamatussa ole missään. Kaste ei pelasta. Jeesus pelastaa! Kaste takaa monille vain kirkon jäsenyyden ja kirkkohäät.

Jumalan Sanan ja maailman tapahtumien on oltava linjassa. Sana opettaa, että se sukupolvi, joka todistaa Israelin valtion synnyn näkee myös tempauksen päivän ja Jeesuksen omien lähtemisen. Jos siis Israelin valtion syntymäpäivänä on vaikkapa vain päivän vanha, on mahdollisuus ehtiä mukaan tositapahtumiin. Ihmisen ikä on keskimäärin 80 vuotta, niinpä tempaus tapahtuisi aikajanalla 2028 – 2038. Vuonna 2010 Herra sanoi minulle kolmasti, että aika loppuu. Se loppuu ystävät, takuuvarmasti tälläisenä kuin olemme oppineet sitä elämään!

Sanaa on tulkittava yhdessä Jumalan kanssa Pyhän Hengen opetuksessa suhteessa maailmantilanteeseen. Israelin valtion synty on yksi keskeisistä asioista. Sitten tulee paljon muita merkkejä ajan lähestymisestä. Luonnonmullistukset, sodat, kulkutaudit ja pandemiat, nälkä … Eilen kuulin mielenkiintoisen yksityiskohdan: Israelissa maa järkkyy. Tiedemiehet ovat yhtä mieltä siitä, että järistykset tapahtuvat täsmälleen niillä kohdin, joihin lopullinen pamaus siellä on Jumalan Sanan mukaan paikannettu. Palaset ovat ja ne loksahtavat paikoilleen juuri niin kuin Jumala on ilmoittanut!

Jaa tämä sivu