Myrsky nousi! Olen Jumalalta anteeksipyynnön velkaa! Viikko sitten Herra sanoi, että Ukrainan sota alkaa, ja voitteko kuvitella, että minä vastaan, että se ei voi eikä saa olla totta. Taivaan tietotoimisto ei ole koskaan väärässä, sanoman vastaanottajat ovat vain jäykkäniskaisia, ylpeitä ja ymmärtämättömiä. Juttelin kyllä asiasta kotiväen kanssa. Asia oli kuitenkin niin vastenmielinen ja pelottava, että kukaan ei halunnut myöntää tosiasioita. Juttuhan on niin, että Kaikkivaltias kyllä lukee Putinin ajatukset, vaikka meitä muita hän voikin harhauttaa.

Tätä taustaa vasten kirjoitan siis näin. Olette kuulleet telkkarista, miten ukrainalaisia on lohdutettu, että pelko ja paniikki ei pääsisi syntymään. Kuulkaa samat sanankäänteet Suomessa: Suomi ei ole välittömässä vaarassa! Jumala totisesti suokoon, että maamme saa pysyä koskemattomana. Nyt on syytä rukoilla ukrainalaisten ja oman kohtalomme takia.

Sillä Suomi on vaarassa! Suuressa hyvyydessään Herra on vuosikymmenten aikana kertonut proofeetoilleen eri aikana ja täysin toisilleen tuntemattomille ihmisille, mitä on tulossa. Venäjä tulee miehittämään osan Suomea sekä ainakin pohjoisosia Ruotsista ja Norjasta sotilaallisten tarpeittensa takia. Iloitaan ja kiitetään siitä, että tuo miehitys on määräaikainen ja koskee vain sitä, minkä Jumala sallii tapahtuvan. Siitä huolimatta aika tulee olemaan raskasta.Näkyni mukaan hallava hevonen nousee ruokapöydillemme. Tuskin säästytään ihmishenkien menetykseltäkään! Suomi joutuu polvilleen. Opimme uudestaan turvaamaan Kaikkivaltiaaseen Jumalaan ja huutamaan Häntä avuksemme. Niin kuin Ukrainan kohdalla nähdään: apua ei tule EU:lta eikä Natolta. Pääasiallisin apu on myötätunto! Samalla tavalla Suomikin jää yksin!

Tärkein varustautuminen on hengellinen ja sitten henkinen valmistautuminen! Loput hoituvat helpommin. Meillä on nyt armonaikaa tehdä tilit selviksi Jumalan kanssa. Jos Taivasasiat eivät ole kunnossa, kenelläkään ei ole tulevaisuutta eikä toivoa. Kun ihmiseltä viedään toivo, häneltä viedään henkisesti kaikki. Kun perusteet horjuvat, meistä ei ole hanttiinpanijoiksi peloille eikä vastustajille.

Näistä hengellisistä haastellessa asettaa itsensä alttiiksi kielteiselle arvostelulle varsinkin niiden ihmisten taholta, joiden hengellinen lukutaito ja Raamattutietous on aika lailla nolla. Uskallanpa sittenkin. Luitko blogin ns. lopunajan laukusta? Uutisia katsoessani hätäännyin ääneen ja sanoin perheellekin, että meillä ei ole edes isoja laukkuja, joihin pakata tavarat, jos lähtö tulisi. Siitä sitten halpoja laukkuja netistä katsastamaan. Selailun hiljaisuudessa kuulin Herran äänen. Tuija kulta, enää ei tarvita pakolaukkuja! Nyt tarvitaan vain se lopunajan laukku: Jeesuksen morsiamen juhlalaukku, joka juuri ennen lähtöä Taivaallisiin otetaan mukaan täynnä Jeesuksen lahjoittamaa pyhyyttä ja puhtautta.

Kukaan ei uskonut että Eurooppaan syttyisi täysi sota! Ja syttyi sittenkin. Liian moni ei usko, että Jeesus oikeasti tulee ottamaan omansa Taivaan hääjuhlaan pois pahuutta näkemästä! Krimistä ei ollut eikä Ukrainastamaan mitää tietoa, kun minulle näyssä näytettiin siiviilipukuinen venäläinen sotilas, jota juoksin karkuun. Satuttamisen sijaan sotilas ojensi minulle tuomen kukkaisista sidotun kimpun kuin hääkimpun. Samassa minut puettiin pitkään valkoiseen vaatteeseen, juhla-asuun. Tuli lähdön hetki! Halpojen pakolaukkujen sijasta tärkeintä on olla valmiina lähtöön! Rukoukseni onkin harras pyyntö, että omalta puoleltani ei ole mitää estettä sille, että en voisi osallistua Jeesuksen hääjuhlakutsuun. Näitä kutsuja ei voi ostaa rahalla eikä kaverin avulla! Jeesus kutsuu omansa: Häneen sataprosenttisesti turvaavat sielut. Kohta on tuomen kukkasten aika – kuka tietää, jos lienee hääjuhlan aikakin!

Jaa tämä sivu