26.03.2023

IÄNESTÄKKEE HYVÄT IHMISET

Ensin kansainväliset kuulumiset. Tämäkin aihepiiri kohtaa kyllä eduskuntasalimme! Kaliforniassa Daavid-patsaan tuiki tavalliset luomukuukelssonit on nyt luokiteltu pornoksi. Poistakaa, ei saa näyttää nuorisolle. Ei ole jatkettu eikä levennetty, ei värjätty eikä tatuoitu, ei niitin niittiä eikä triljanttia, ei ajeltu, ei valoviritelty eikä ääniefektoitu. Hirveetä. Aika näyttää, mitä oman eduskuntamme alastonpatsaille tullaan sukupuolineutraliuden merkeissä tekemään. Silpaistaanko kriittiset alueet pois vai vaatetetaanko. Minä tykkään Daavidista. Ja kuulkaa, hän on niitä harvoja, jotka voivat todistettavasti sanoa, että nepä ovat kiveen hakattu!


Miettikää nyt hyvät ihmiset, että juuri teidän käsissänne on eduskuntasalimme tulevaisuus ja toivo. Tehkää tiukka tili oman psyko-fyysis-sosiaalissektoreidenne kanssa. Missä suorat kohtaavat, kohtaavat myös äänestysnumerot. Itse olen ennakkoäänestänyt. Vaalisalaisuus on siis tallessa, että voin vapaasti kertoa tämän. Kohtaamispisteeni on ensisijaisesti rakkauden kohdalla. Rakastan pyytettömästi kaikkia ihmisiä rotuu, uskontoon tai mihinkään muuhunkaan katsomatta. Rakastan kuulka myös veli-venäläistä. Päätöksentekoon en ehkä päästäisi, mutta minulla on solidaarinen ratkaisu. Miettikää tummaa ja tulisieluista, valkohampaista kasakkaa, joka laulattaa mandoliinia jalkoja nostattavaan tahtiin. Pitkän istunnon aikana ei mikään elähdytä niin kuin rivakka ripaska vieressä istujan kanssa. Punaposkisena ja läähättävänä ellei ihan nitkahtaneena on voimaannuttavaa jatkaa poliittista pulikointia. Mikä taukoliikunta. Tahtoo lisää! Kulttuurien kohtaamisella on sanomattoman suuri vaikutus.


Sanassa sanotaan, että ei ole esivaltaa, joka ei olisi Jumalan itsensä asettama. Se porukka siis, joka päätyy hallitukseen ja eduskuntaan on juuri se, mitä ansaitsemme. Huomaatko? Sinulle on annettu jumalallisen vaikuttamisen mahdollisuus – tosin vain yksi ja pieni, mutta kuitenkin. Käytä sitä alttiina kanavana. Täysin tietoisena tästä on pakko pysähtyä lapioimaan menneen talven lumia. Mitä pahaa ihmiskunta teki, että Stalin ja Hitler saivat hallita. Minäpä vastaan. Jos ihminen palvoo pahaa, pahakin saa palkkansa, siis vaikuttamismahdollisuuden. Ei siis syytetä äänestystuloksesta Jumalaa vaan itseämme ja omia valintojamme.


Minua on siunattu täydellisellä pelottomuudella auktoriteettien kohtaamisen suhteen. Kohtuuden nimissä: en ole tarvinnut katsoa pyssyn piippuun enkä istua kidutuskammiossa.Kirjoitan presidentille, koska hänkin on ihminen ja syö ja … sitä rataa. Oletteko muuten itse saaneet presidentillistä vastausta ja kiitosta siitä, että olette yrittäneet kantaa huolta Suomesta ja suomalaisista. Minäpä olen. Siitäkin huolimatta pienten tekijöiden ja vaatimattomien vaikuttajien tahto on tärkeä. Poliitikot vievät meidät syteen tai saveen. Meidän tehtävänämme on panna kapuloita rattaisiin tai voidella vauhti.