460

21.04.2024

PAKETTIMATKA

Tarttis tehdä jotakin! Jouduin pakettimatkalle vastentahtoisesti ja kiukkuisena. Eivät ole kuljetuspalveluja tarjoavat logistiikkafirmat oikein ajan tasalla. Kun kivijalkapalvelut hupenevat, joutuvat ihmiset turvautumaan entistä suuremmassa määrin verkko-ostoksiin. Käyhän se niinkin, kunhan vain kuljetukset toimisivat. PostNord järjesti itsellenikin hakumatkan talousalueen toisen laitaan: ajoin siis 40 km saadakseni puseropakettini. Annoin kyllä palautetta! Elleivät lokerikot riitä omalla alueella, lähetetään tilaus uuteen ns. miehitettyyn palvelupisteeseen. En saisi marmattaa, sillä hakumatkaa olisi voinut kertyä toinen mokoma, siis 80 kilometriä, ja siitä huolimatta olisimme olleet talousalueen sisällä. Olisi pitänyt valita postin kotiinkuljetus, kalliimpi vaihtoehto, mutta tässä tapauksessa se olisi mennyt yksiin kustannusten osalta. No, kotiseututuntemus lisääntyy parempia järjestelyjä odoteltaessa.


Kanki-Kaikkoselle lähetän lämpöiset terveiset. Jo oli aikakin, että joku silmäätekevä ilmoittaa perhearvojen menevän jatkuvan työn tekemisen edelle. Tämä päätös sisältää siunauksen! Hyvä Kaikkonen! Ja muille: ottakaa opiksi. Ellei oma pesä ole kunnossa, eivät muutkaan tahot saa sitä toivottua parasta. Oikea tärkeysjärjestys tuo elämän järjestystä tullessaan! Perhearvojen esille ottamisella on tänä päivänä entistäkin suurempi vaikutus; olemmehan todenneet, että kasvavat lapset ja nuoret tarvitsevat ennen kaikkea muuta kodin, joka on läsnä arjessa.


Ja mediakin yrittää kertoa jostakin muusta kuin velkaantumisesta ja sotimisesta. Tieto presidentin kissaperheenjäsenen kuolemasta on tavoittanut koko valtakunnan. Murhejuttu! Mutta hyvä asia on kuitenkin se, että Stubb voi saada arvoistaan vertaistukea ex-presidentti Haloselta. Kissapresidentit voivat ikävän iskiessä tukea toisiaan. Mau ja miijau!


Loskakelit ovat pöpöjen paratiisiaikaa! Muistuttavat tiedotusvälineissä uuden pandemian tulomahdollisuudesta. Pärskimistaito on muistuteltava mieleen. Kaupoilla liikuttaessa käsidesiä ja kotona aina sisään tultaessa käsien pesu. Halvat hyvät keinot maksavat vaivan!