Alkaako Tukholman profetian toteutuminen? Jos et tunne sitä, Googlaa sen alkuperäinen Yrjö Säkkisen versio. Yrjö Säkkiselle annettiin nämä tiedot Tukholmassa. Hän äänitti profeetallisen ilmoituksen kasetille. Herra pyysi häntä lähettämään kasetin Suomeen, jotta Sana täällä leviäisi.

Minulla on tapana selailla uutisvirtaa netissä, jotta pysyisin ajan tasalla. Ihmeellisesti Iltasanomien uutiskatsauksista löytyi kaksi merkillistä juttu. Toisessa norjalaisen arvion mukaan poliittisten jännitteiden kiristyessä Venäjä saattaisi pyrkiä miehittämään Suomen Lappia, pohjoista Norjaa ja Huippuvuoria. Toisessa artikkelissa Ukrainan ulkoministeri varoitti Venäjän hyökkäyksestä. Hänen mukaansa Putin arvioi lännen heikoksi ja päättämättömäksi. Kaksi ihan tavallista juttua, jotka nostivat minulle Tukholman profetian elävästi mieleen.

Itsenäisyyspäivä lähestyy ja jo uutisia selaillessa jähmettyy kauhusta. Sama kaiku on askelten, kyllä vaistomme tuntee sen … Profetia pitää lukea itse. Jos jotakin siitä kertoisin, nousevat venäläiset sotilaat suoraa tietä pohjoiseen: Kuopio, Oulu, Kemi ja sitten Tornion jokivartta ylös. Sinne on lupa perustaa leiri. Sotilaat kulkevat tarkasti Jumalan määräämää reittiä eivätkä yhtään enempää. Heille on sanottu, että he eivät saa vahingoittaa Suomen kansaa eivätkä sen pyhiä arvoja.

Se on ahdistuksen aikaa! Järkytyin, kun huomasin, että tässä profetiassa lainattiin myös Ilmestyskirjan kuudetta lukua: koiniks mitta nisuja denarin ja kolme koiniksia ohria denarin. Ruokaa on vähän ja ruuan hinta nousee arvaamattoman korkealle! Ja samalla annetaan myös lohdutus: mutta joka turvaan Minuun, siltä ei ole puuttuva mitään ahdistuksen keskellä.

Ahdistus saa kansamme hakeutumaan Jumalan luo. Eletään myös hengellisen heräämisen aikaa yhtä aikaa, kun osa meistä ei halua luopua velhouksistaan, huoruuksistaan, murhistaan … eikä paljosta muustakaan. Mutta Jumalan perheväkeen kuuluvat elävät ihmeiden aikaa. Nämä ihmeet ovat niin suuria, että myös venäläiset kiinnittävät niihin huomiota ja kertovat Jumalan suuruudesta kansalleen kotiin palattuaan. Tällä venäläisten vierailulla on yhtymäkohta myös kolmanteen maailmansotaan, mutta lue itse.

Edelisessä blogissa kirjoitin hallavasta hevosesta ja sen mukanaan tuomasta tuhosta. Paljon on yhteistä Tukholman profetian kanssa! Vuosia sitten näin myös uninäyn, jossa pakenin siviilipukuista venäläistä sotilasta. Tällaisista alettiin puhua vasta Ukrainan kriisin yhteydessä. No, joka tapauksessa pakenin tuota sotilasta. Hän saavutti minut ja yllätyksekseni hän ojensi minulle tertun tuomen valkeita kukkasia, kuin morsiuskimpun. Otin kukkaset ja samassa minut puettiin yliluonnollisesti pitkään valkeaan vaatteeseen. Olen aina itse ajatellut, että tässä on kuvaus Jeesuksen morsiusseurakunnan ylös ottamisesta suuriin hääjuhliin! Saatetaanpa hyvinkin elää Tukholman profetian ja Raamatun isojen profetioiden toteutumisen aikaa – ihan keskiössä!

Jaa tämä sivu