470

10.05.2024

VAIHDETTIIN VAPAALLE

Oikein lehtiotsikoita myöten marmatettiin, että olipa mitä turhin ja tympein vapaaväivä. Eikö vapaa-aika ole aina tervetullutta, ja varsinkin silloin, kun palkka juoksee. Ellei Helatorstain merkityksestä tiedä mitään, piilottelisin silti julkilausuttua tietämttömyyttä. Ja olihan samana päivänä Eurooppa-päivä – varsin viisaasti, sillä Helatorstain vietto koskee kaikkia ihmisiä. Galilean miehet katselivat taivaalle, kun Jeesus siirtyi Isän oikealle puolelle taivaaseen Hänelle osoitettuun kirkkauteen ja kaikkivaltiuteen Isän rinnalla. Pyhä Henki lähetettiin Jeesuksen kanssa eläville ihmisille – siis vielä tänäkin päivänä – Opettajaksi ja Puolustajaksi, joka muistuttaa meitä tarpeen tullen kaikesta, mitä Jeesus on meille puhunut ja opettanut. Yhteys Jeesukseen on siis edelleen katkeamaton, sataprosenttinen, vaikka silmä ei Häntä juuri näekään.


Helatorstain opetuksen toinen puoli on se tosiasia, että Jeesus tulee vielä takaisin samalla tavalla kuin Hänen nähtiin menevän taivaaseen. Jeesuksen paluu Öljymäelle kuuluu Raamatussa kerrottujen tosiasioiden ja käytävien viimeisten sotien loppusuoralle. Tätä ennen kuitenkin Jeesus kutsuu omansa, ns- morsianseurakunnan ylöstempaukseen juhlaan Hänen kanssaan – pois tulevaa pahutta näkemästä. Siitä en ryhdy mittelöön, minkä verran kukakin väittää pahuutta kokevamme. Luotan Herraani ja Vapahtajaani, että saan voiman kaikkeen, mitä minun on kohdattava ennen noita juhlia. Kun nyt niin kovasti puhutaan ufoista ja avaruuden elämästä – varoituksen sana. Tulevat varmaan silloin väittämään, että uskovat läheisenne joutuivat vieraan vallan kaappaamiksi maailman avaruuksiin. Eivät joutuneet! Juhlan jälkeen kaikki mukaan kutsutut osallistuvat tehtäviin ja toimintaan, minkä Kaikkivaltias on heille suunnitellut seuraa vaihetta ja tapahtumaketjua varten. Kannattaa lukea Raamattua!


Törmäsin vanhaan profetiaan, jossa näkijä paljon ennen tätä aikaa tiesi kertoa, että ensin mennään EUhun, sitten mennään Natoon – ja kun kaksi kotkan päätä on näkyvissä – mennään ylöspäin niin, että heilahtaa. Kaksi kotkan päätä kuuluvat Venäjän vaakunaan. Profetia lohduttaa minua, koska itselleni on puhuttu samasta asiasta. Lienen ollut Suomessa miehityksen aikaan, kun juoksin karkuun siviiliasuista, venäläistä sotilasta. Kun hän saavutti minut, ojensi sotilas minulle kuin morsiuskimpun tuomen kukkasista. Samassa hetkessä sain kokonaan pitkät valkeat vaatteet – ja näky päättyi tähän. Sana kehottaa olemaan valmiina! Ja vaikka emme saakaan hötkyillä ja hätäillä ajan merkkien takia, ottaa viisas vaarin omasta sielunsa tilasta ja tulevasta iankaikkisuudesta.