PIHAPUSKATKIN PUNASTUVAT HÄPEÄSTÄ JA HARMISTA! Voi tätä vatulointia ja sotkellusta. Missä on maan jämäkkä johto, joka pitää huolta ensin omasta kansasta ja sitten vasta EU:n yhteisesti sovituista asioista? Missä on maan johto, joka kääntyy Jumalan puoleen, koska muuta vaihtoehtoa ja viisautta ei ole olemassa? Miten uskallan sanoa näin? Yksinkertaisesti siksi, että tarkastelen toiminnan tuloksia, työn hedelmiä. Jumalan kanssa työtä tehdessä syntyy hyviä hedelmiä. Omat ponnistelut ilman Kaikkivaltiaan apua ovat nyt nähtävissä: ei ole löytynyt eikä löydy turvaa ja hyvinvointia luovia ratkaisuja.

Raja railona aukeaa! Uutisten mukaan jo 40 000 venäläistä on saapunut maahamme. Äkkiottoisempi ajattelija saattaisi sanoa, että miehitys on jo alkanut. Nousee mieleen oma näky vuosia sitten, kun pakenen siiviliasuista venäläistä sotilasta. Eipä tehnyt pahaa ei. Antoi vain käteen tuomen kukista tehdyn kimpun, kuin morsiuskimpun. Joko ensi keväänä Jeesus kutsuu omiaan hääjuhlaan? Toukokuu on tuomen kukkasten aikaa …

Köyhät ja osattomat ovat tulilinjalla liikekannallepanossa. Rikkaat voivat vielä ostaa itsensä vapaaksi asepalvelusta. Joko sotaan tai valtion kassaan tai karkuun mihin turvaan tahansa. Enpä ole ensimmäisenä arvostelemassa. Jos koetan sovittaa itseni tai oman lapseni vastaavaan tilanteeseen, käyttäisin varmaankin kaikkia mahdollisia konsteja turvaan pääsemiseksi. Ja pitäisin toimintaani oikeutettuna, koska kysymyksessä ei ole isänmaan puolustaminen vaan vihollisuuksilla vahvistettu luvaton hyökkäys toisen maan kansalaisia vastaan. Toisaalta, mikäli maasta poistuvat nuoret miehet jäisivät taistelemaan hulluutta vastaan omassa maassaan, saatettaisiin saada tuloksia. Mutta kuka haluaa laittaa oman nahkansa likoon ja rangaistuksille alttiiksi ennen kuin järki voittaa. Vähissä ovat venäläisten miesten vaihtoehdot!

Tarttis tehdä jotakin. Koska rajavartioston ylin taho haluaa raja-aitaa mahdollisimman nopesti, käy uutisten lukijalle selväksi, että tilanne kyllä eskaloituu tulevaisuudessa. Meidän aitarakennelmamme ovat kyhäelmiä ja laastareita vain. Kysymys on niin suurista asioista! Siksi kehoitan rukoilemaan Suomen puolesta: me tarvitsemme Jumalan antamaa suojaa ja turvaa. Rukoilisin myös venäläisten ja Putinin puolesta. Vain Kaikkivaltiaan voima ja mahti voi laittaa ruotuun ja järjerstykseen ne voimat ja vallat, jotka saavat Venäjän valtiojohdon käyttäytymään täysin käsittämättömällä tavalla.

Meillä ei ole taistelu näitä maallisia asioita ja ilmiöitä vastaan. Meillä on taistelu henkivaltoja vastaan taivaan avaruuksissa. Meitä ei siis auta EU, ei Yk, ei Nato eikä mikään muukaan ihmisten tekemä järjestö. Ihmisen perusvihollinen on tullut tappamaan ja tuhoamaan. Jos sotaa käydään Saatanan soitannan tahdissa, tarvitaan Puolustaja, joka toimii samalla alueella. Ja tällä alueella toimii Jeesus – ihmisen ja hänen sielunsa ikiaikainen Pelastaja ja Puolustaja! Kuuleeko Taivas, täällä huutaa Suomi ...

Jaa tämä sivu