HUI HIRVEÄTÄ! Kontrolli ja valvonta lisääntyvät. Silmät, korvat ja hoksottimet auki! Sitra tutkii nyt mahdollisuutta liittää koronarokotetodistus maksukortteihin. Se aika lähenee lähenemistään, että kohta ei ole korttejakaan, on vain siru ihon alla. Tekniikka ja testit on tehty, tarvitaan vain kuuliaiset ja kaikkeen valmiit kansalaiset. Jokainen kasvattaja tietää, että siedättämällä eteneminen on hitaampaa, mutta tehokkaampaa ison uuden oppimisen ja omaksumisen saavuttamiseksi. Kaikki koirat sirutetaan. Kivaaa...jihuu! No, jos koirat, miksi ei ihmisiä asioimisen ja turvallisuuden takaamiseksi!

Ihmeellistä! Meillä ei ole rokotepakkoa, mutta kohta kirjastoonkaan et pääse, ellet voi näyttää rokotetodistusta. Ja tämä kaikki, vaikka tiedämme, että rokotettu voi kantaa ja sairastuttaa yhtä hyvin kuin rokottamaton. Ymmärrän varovaisuuden pandemian aikana, mutta maksuvälineisiin liitettävä rokotetieto jää sinne pysyvästi käytettäväksi. On ehdottomasti vaadittava ihmisoikeuksien nimissä, että rokottamattomilla on yhtäläiset oikeudet liikkumiseen. Matkaa saa hidastaa, jos siihen on riittävän vanhvat todisteet, pikatestein ja valvotuin vaatimuksin asianmukaisesta suojautumisesta. Täyttä vauhtia on muodostumassa uusi rasismin aalto. Onko meillä kohta tilat ja kulkuväylät rokotetuille ja rokottamattomille!

En ole rokotevastainen. Minuun on laitettu kaikki lapsille laitettavat rokotteet hyvän vanhan tavan mukaan. Kiitos niistä. Koronarokotteen kohdalla on epävarmuutta siitä aiheutuvien uutisointien takia. Ja erityisen varovainen tuppaan olemaan silloin, kun asiantuntijat ja poliitikot kertovat, että rokotteen edut ovat haittoja suuremmat. Hui! Silloin mennään talous edellä, viis siitä, jos muutama menettää terveytensä tai henkensä. Nostan hattua Sisilian kansalle: he uskaltavat kieltäytyä siitä, mitä eivät pidä turvallisena. Jotkut onneksi käsittävät, että ei suojatietäkään ylitetä venäläistä rulettia pelaamalla: silmät kiinni ja hus juoksuksi vain olipa sitten rekka tai vain polkupyörä matkantekoa uhkaamassa.

Lisäys 13.04.2021 Ilta-Sanomat (digi): Pentagon kehittää ihonalaista mikrosirua – tieto koronatartunnasta muutamassa minuutissa!

Jaa tämä sivu