Lähetetty julkaistavaksi mielipidetekstinä:

KLIMAX KOULULUOKASSA Sanna Ukkola pyytää lopettamaan seksin pakkosyötön koulunuorisolle. Ylen Klimax koulukiertue jättipeniksineen ja styroxvaginoineen herättää huomiota ja suuremman luokan kysymyksiä. Entisenä koulun seksiopena uskallan ottaa kantaa. Kanttiakin on, koska kollega opettajainhuoneessa kysäisi: sinä kun olet asiantuntija, sanopa, voiko naida niin lujaa että kylkiluut katkeavat!

Koulun seksivalistus on oman luokkansa asia ja paljolti teholtaan ja ajankohtaisuudeltaan opettajasta kiinni! Nuorella on hätä ja hyvä mieli yhtä aikaa asioista keskusteltaessa. Opettaja on tuskallisen tietoinen nettitarjonnan mahdollisuuksista ja vanhempien liiasta hyväuskoisuudesta lastensa suhteen. Siinä sitä sitten painitaan. Peräänkuulutan avointa ja luottamuksellista keskustelua: kaikkea saa kysyä ja kummastella! Suojautuminen on ensisijaisen tarpeellista ja varsinkin suuseksin osalta koulunuorisoa ajatellen! Siinä saa opettajakin täydennyskoulutusta, kun ulkopuolisot opettavat suuseksisuojaimen käyttöä. Niin, luokkaan ei oikeastaan voi tuoda mitään, mistä nuoret jo eivät olisi tietoisia. Tiedon jakamisen raja kulkee ehdottomasti siinä, että aktia ei katsella tunnilla eikä oppilaat saa kosketella toisiaan missään olosuhteissa. Tätäkinhän on jo toivottu koulujen opetukseen!

Seksi on läsnä kaikkialla koulumaailmassa. Koska olen myös kotitalousopettaja, tiedän, että yksikään kasvihuonekurkku ei päädy salaattiin ennen kuin sitä on mallattu penikseksi. Tytöt leipovat pullaukkojen sijaan peniksiä pojille välitunnilla jaettavaksi ja maisteltavaksi. Katselin yhden salaa sommitellun pullapeniksen valmistusta. Tytöt säikähtivät, että nyt jäätiin kiinni. Seksiä kuulkaa pitää myös arkipäiväistää. Sanoin: tytöt, laittakaa vähän raesokeria pussien päälle niin saatte autenttisemman vaikutelman!

Parhaan kiitoksen seksiopetukseni tuloksista sain kahdeksasluokkalaiselta pojalta. Kysymys oli hyvästä seksistä. Mitä se on? Ja poikapa vastasi, että hyvä seksi ei ole pelkkä akti, vaan kaikki on korvien välistä kiinni. Hyvä seksikokemus on aina sekä pään että sydämen ja vasta sitten sukupuolielinten antama kokonaisvaltainen kokemus turvallisessa ympäristössä, molempien suostumuksella. Ai niin, ja että kiire ei ole kerätä kokemuksia.

Jaa tämä sivu