02.05.2023

Aloitan arjen luksuksella ja vasta sitten yllätykseksi itsellenikin kajautan – herätkää! Ihmisen asioiden ajoitus on haluista ja himoista kiinni. Tarkoitan nyt ihan yksinkertaisesti tätä. Kaikki

ihmiset ympärillä kiiruhtavat ostamaan taimia kukkatarhalta – vaikka sataa räntää. Rangaistukseksi aivojen ja ilmassa olevien realiteettien käyttämättä jättämisestä, kannan nyt niitä orvokkeja suojaan ja valoon, suojaan ja valoon … Joku voisi lohduttaa, että joutilas jotakin. Sitä paitsi liike estää sammaloitumista ja edistää liikuntaelinten käyttökuntoa … että siitä vain: tyhmästä päästä kärsii koko ruumis! Jospa vain ei kävisi vielä niin, että kukkaset juoksumatolla lakastuvat, kun unohdan antaa niille vettä.


Ensimmäinen luksus on ruokapöydälle laitettava lautasliinakori, -astia, - kippo tai -teline. Sitä vielä vanhanakin arpoo, että hiha vai paperi, hiha vai paperi. Käden ulottuvilla olevat lautasliinat helpottavat myös lasten ruokailutapojen opettamista. Ja ilouutinen on tässä: halvimmat puntit lautasliinoja ovat jopa edullisempia kuin tavallisuudesta tuttu keittiöpaperirulla. Ja onhan se nyt kauniinpaa ja jotakin eroa sentään siihen, että istuu keittiössä niin kuin arkirullien ympäröimänä pikkulassa. Ja opetuksellisista syistä – kukaan ei kai niistä suuta pyyhkivään lautasliinaan.


Toinen luksus on yllätyslöytö, jolle en osaa oikein antaa selitystä. Eikö nyt ole niin, että olemme nestemäisten pyykinperuaineiden luottokäyttäjiä. Vanhanaikainen pyykkipulveri on epämukavaa käyttää ja joskus se huuhtoutuukin huonosti. No, olin kuitenkin ostanut Rustasa – halvalla kun sain,tarjousSurffia. Ihana tuoksu, mutta harmillista kyllä pulverina. Ajattelin, että menevät vanhaksi ja raha hukkaan, ja siksi mittasin desimitalla pulverin suoraan rumpuun pyykin sekaan. Ette usko miten ihana pesutulos ilman huuhteluainetta. Vaatteet ovat napan pehmoisia ja taipuisia ja värikin näytti paremmalta. Nestemäisillä pestessäni puhdas pyykki on kuivana korppumaista ilman huuhteluainetta. Vanha keino on kyllä sanonnan perusteella parempi kuin pussillinen uusia – mutta mihin tosiasia tässä tapauksessa perustuu. Vältän ajattelemasta, että pulveritulos jättää sopivasti pehmentävää likaa pyykin sekaan … Nestemäinen sitä vastoin tekee puhtaita korppuja vaikka kylmässä ja jäisessä vedessä. Surffit käytän ja ehkä ostan lisääkin – omiapahan ovat liat ja trendityyliin tämäkin kiertotaloutta.


Ja nyt silmät auki, on heräämisen aika! Tajusin, että on turha odottaa globalistien suurta pamausta ja upouutta alkua elämälle. Mehän olemme jo siinä täyttä häkää kompastelemassa. Olemme niin tavattoman kiinni omissa arkisissa asioissamme taloudellisine huolineen ja tulevine hankintoineen ja asuntolainoineen – että meille voi tehdä mitä hyvänsä, kunhan tekee pieninä annoksina. Hoitovasteesta jo kirjoitinkin. Mehän käytämme jo kansalaispisteitä elämässämme ja päivittelemme, miten ne siellä Kiinassa tuommoisia tekevät ja suunnittelevat. Elleivät hoitovastepisteet ole tarpeeksi korkealla, hoitamatta vain jätetään elvytyskiellon antamalla luvalla.

Tämä on erityisen tehokas ihmiskunnan karsintatapa: vanhant ja vaivaiset otetaan etunenässä. No se nyt jo tiedetään kaikkialla, että tavallisiin rokotteisiin laitettavilla aineilla voidaan lisätä keskenmenoja ja raskaaksi tulemisen vaikeutta. Jos et ota rokotetta, et saa muutakaan terveydenhuoltoa. Jos taas otat rokotteen, saat keskenmenon tai et tule raskaaksi lainkaan. Tämä on väestön vähentämisen toinen pää. Globalistit haluavat säästää maapallon itselleen. Ja sitten vielä tämä. Phizer ja Moderna kehittelevät jo uutta rokotetta tulevaa pandemiaa varten. Miksi kukaan ei äänekkäästi kysy: miten he voivat tietää, mitä kehittää, kun kukaan ei ole vielä nähnyt tulevan pandemian alkusointuja. Vai tiedetäänkö sittenkin, mitä seuraavaksi halutaan laittaa liikkeelle!


Pitkään olen ollut tietämättömyyden pimeydessä sähköautojen suhteen. Miten ihmeessä sähköautot auttavat maailmaa, kun niiden valmistaminen ja käyttäminen kaikin tavoin pahoinpitelevät ympäristöä erityismineraalien tarpeidensa takia. Ja sittenhän mä hokasin. Ihmisten valvonta on tulevaisuuden haaste juuri valtaa pitävien näkökulmasta, ei muiden. Tässä ei ole kyse turvallisuusjärjestelyista, vaan ihan muista asioista. Sähköautot ovat niin kalliita, että kun polttomoottorit sitten lopulta kielletään muka ilmaston takia – köyhillä ei ole varaa eikä mahdollisuutta ostaa niitä. Kun julkinen liikenne on alas ajettu – jäävät köyhät kyykyssä omille alueilleen kuin avovankilaan – karjana aidattuun aitaukseen. Miksi? Valvonnan takia tietysti. Kun ihmiset eivät voi liikkua, heitä on helppo valvoa. Naamataulut näkyvät ainakin kerran viikossa paikallisen marketin kameroissa. Tallessa siis ovat. Ja nanoteknologia hoitaa ja ilmoittaa elimistön sisäisen tarkkailun: mummo on ottanut pillerinsä. Jos ei ota, sitten vasta tarvitsee tehdä tarkastustervehdys.


Ruoka ei ole ongelma eikä mikään. Tiedotusvälineet ovat opettaneet meille, että on ihan asiaan kuuluvaa, että osa maapallon väestöstä kuolee aika ajoin nälkään. Ollaan ihan turvallisin mielin, kun asia ei näytä koskevan meitä itseämme. No nyt on saatu esimakua siitä, miltä tuntuu jättää tavallisesti saatu ateria kokonaan syömättä. Kai tuolla inflaatiolle voi jotakin – mutta antaa kansan opetella tulemaan toimeen vähällä. Onhan meillä jo korttiannokset lihaankin: 200 g viikossa. Sitä sanotaan vain ilmastotalkooksi ja suositukseksi. Kohta ette polta takkatulta pienhiukkasten takia tai sitten asia esitellään valtakunnan hakkeen tarpeen varjolla – että jäädyttävä ja paleltava vain on. Se menee siihen malliin kuin Kiinan kulttuurivallankumouksessa. Kerättiin perheiltä wokkipannutkin metallin tarpeen takia.


Hei Armastus! Herää hyvä ihminen. Mikä sinulla on? Näin kuule niin kamalan pahaa unta. Voitko pitää kädestä. Kylmä vesikin voisi auttaa ...