UNINÄKY 04.09.2021

LÄHTÖKOHTA: Olen Jeesuksen oma. Olen myös raamatullisia vertauksia käyttäen aasi, joka puhuu tai kivi, joka huutaa. Minulle ei ole sellaista Raamatun tietämystä, että olisin mitenkään voinut itse tietää tai päätellä näkemääni. Olen siis täysin sen tiedon varassa, joka minulle on annettu.

NÄKY: Olin uimassa ja poimin siinä samalla yksin kappalein jotakin. Yläilmassa oli ihana, hyvä asia, josta oli profetoitu ihmisille. Nousin vedestä. Mieheni laski yksin kappalein ikään kuin paperiarkkeja ja sai loppusummaksi 153. Tein tarkistuslaskennan ja sain lukumääräksi 154. Sitten minulle sanottiin iloisella äänellä ”etkö huomaa”, ”etkö huomaa”, ”no etkö jo huomaa”! Ja mitä piti huomata? Yläilmoissa oleva ihana asia tapahtuisi, kun lukumäärä yksin kappalein laskettuna olisi juuri oikea – ja sitähän se nyt oli.

SELITYS:Lue netistä, mitä Raamatun luvuista tiedetään. Luku 153 kuvastaa niiden uloskutsuttujen ihmisten määrää, jotka kuuluvat viisaisiin neitsyihin: Jeesuksen morsiusseurakuntaan. Kun lukuun 153 lisätään yksi ja tärkein, kuvastaa luku ylöstemmattavaa joukkoa ja Jeesusta heidän Pelastajanaan. Luku 154 on täydellinen morsian Ylkänsä kanssa!

PÄÄTELMÄ

Minulle siis ilmoitettiin, että pakanoiden täysi luku on saavutettu ja Jeesuksen morsiusseurakunta on valmis noudettavaksi! Tämä tieto saa aikaan pyhän pelon ja rukouksen siitä, että Herra auta minua olemaan valmis, että voit iloisesti ottaa minut mukaan tuuliin ja pilviin Sinua kohtaamaan ja juhlaa viettämään. Samalla rukoilen, että Herra rakas, auta heitä, jotka jäävät jälkeen. Tyhmistäkin neitsyistä osa pääsee Taivaaseen, mutta he kuuluvat siihen joukkoon, josta sanotaan: ”keitä nämä valkopukuiset ovat; he ovat niitä, jotka suuresta ahdistuksesta tulevat”.

LUUKAS 21:

ja ihmiset menehtyvät peljätessään ja odottaessaan sitä, mikä maanpiiriä kohtaa, sillä taivaitten voimat järkkyvät. Ja silloin he näkevät Ihmisen Pojan tulevan pilvessä suurella voimalla ja kirkkaudella.

AIKAISEMMIN:

2010 Herra sanoi minulle kolme kertaa, että AIKA LOPPUU! ON MYÖS NÄKY: paljon ennen Ukrainan kiiriä. Juoksin pakoon siviiliasuista venäläistä sotilasta. Hän saavutti minut, mutta yllätykseksi, hän ojensi minulle valkoisen kimpun, kuin morsiuskimpun valkeita tuomen kukkia. Siinä samassa kimppua vastaanottaessani ylleni puettiin pitkä valkea vaate. Olen aina tulkinnut tuon vaatteen ylöstempausvaatteeksi, sainhan morsiamelle kuuluvan kimpunkin. Luukkaan evankeliumin kuvaus ajasta ja asioista, joiden kanssa kamppailemme eivät ole sittenkään ilmakehän hiilidioksidin yliannostusta- vaan Jumalan ilmoitusta ajasta, josta on otettava vaari. Maapallo on sekaisin, käymme tarkoituksettomia sotia joka rintamalla ja uskoville nauretaan ja heitä viedään oikeuteen vainoista puhumattakaan. Sotilas ja valkea vaate pistää miettimään, että vieläkö on kohdattava se paljon keskustelua aiheuttanut Tukholman profetia Suomen miehityksestä.

Jaa tämä sivu