Lähetetty Maaseuden Tulevaisuuteen 22.11.2022

MATKALLA MUNATTOMAAN MAAILMAAN

Muistan lukeneeni muutama vuosi sitten profetian, jossa kerrottiin, että kananmunat tulevat loppumaan kaupoista suuren, maailmanlaajuisen lintuinfluensaepidemian takia. Toteutuminen on käynnissä! Nyt on uutisoitu Britanian kiperä tilanne. Saarivaltakunta kärsii lintuinfluensasta ja siksi myös munaongelmasta. Kananmunia yritetään tuoda, mutta siitä huolimatta on jouduttu rankkoihin ostosäännöstelytoimiin. Profetian perusteella tämä tilanne kohtaa koko maailmaa, myös meitä!

Kuka vastaa meillä munista? Ruokahuollosta hätäillessäni päättäjien ja isojen toimijoiden kanssa pyysin myös maamme suurimpiin kuuluvaa kauppaketjua ottamaan selvää ja toimimaan tämän ongelman helpottamiseksi. Vastailivat diipa daapa duupa ja muuta! Munat jäivät mysteeriksi. Olen oppinut Googlesta, että Scanegg Suomi Oy on edelläkävijä tässä asiassa. Hoitakaa huoltovarmuus ja varastot kuntoon ja kuluttajille sopivat paukkauskoot. Kuluttaja ei voi ostaa munajauhetta eikä -massaakaan toistakymmentä kiloa olevissa pakkauksissa.

Huoltovarmuudessa eivät auta osto- ja toimitussopimukset, jos kanat puuttuvat! Voitte vain kuvitella, mitkä kaikki muut hyllyt kaupoista tyhjenevät, jos meillä ei ole lintuja.

Jaa tämä sivu